Shiten Apartamente dhe Dyqane me Super cmim tek Farmacia 10!

Kontakto per cmimin

Details

Farmacia 10 është një godinë banimi, shërbimi dhe hotelerie 2, 8, 9, 10 dhe 12 kate me 2 kate parkim nëntokë. Objekti është i pozicionuar në lindje të qytetit të Tiranës, në një prej rrugëve kryesore të saj, në rrugën “E Dibrës”, pranë Unazës. Kjo zonë po zhvillohet me hapa të shpejtë, sidomos vitet e fundit, si një zonë rezidenciale me të gjitha facilitetet dhe shërbimet që shoqërojnë qëndrat e banuara

Në cilësinë e ndërtimit ndikojnë materialet që do të përdoren dhe teknologjitë e reja të ndërtimit, si në realizimin e riniturave, ashtu edhe në realizimin e shtresave hidro-izoluese, realizimin e murit dopio që ndan apartamentet midis tyre dhe me ambjentin e jashtëm

IZOLIMI AKUSTIK

Muret ndarës midis apartamenteve dhe muret ndarës me korridoret e shkallëve do të jenë termikisht të izoluar duke përdorur pambuk mineral me trashësi 50 mm të vendosur ndërmjet dy mureve prej 10 cm.

TERMOIZOLIMI / FASADA

Teknologjia e përdorur për termoizolim ju mundëson të keni një ambjent banimi të fresket në verë dhe të ngrohtë në dimër, duke ju kursyer enerkgjine elektrike.

AMBJENTE TE PERBASHKETA

Oborret e brendshme që krijohen, do të trajtohen me hapësira të gjelbërta për ti ofruar një ambjent të jashtëm sa më të mirë dhe të rehatshëm për banorët e objektit: sheshe, trotuare, gjelbërim, ndriçim i jashtëm, ambjente shplodhëse dhe hapësira shërbimi për bar, kafe, restorant, etj.

Kontakto per me shume detaje dhe per ta pare nga afer :0697320785

  • ID: 4023
  • Published: 19th March 2020
  • Last Update: 19th March 2020
  • Views: 450