“Quiet Lake” ofron cdo gje qe keni enderruar.

Kontakto per cmimin

Details

ÇFARË OFRON?

“Quiet Lake” një nga rezidenciat private me ekskluzive në Shqipëri, me 16 vila dhe apartamente me organizim 2+1, 3+1 që ju të shijoni jetën me komfort dhe luks.

Në një vendodhje të pakrahasueshme, është krijuar një hapësirë rezidenciale e nivelit të lartë, ku vilat jane dizenjuar me qëllimin për të krijuar hapësirën më të mirë për të jetuar, komode e me stil koherent, me hapësirat të bollshme e të ndricuara, e me materialet më të mira e bashkëkohore.

Quiet Lake – Të jetosh ne harmoni me natyren!

Video

  • ID: 3988
  • Published: 16th March 2020
  • Last Update: 17th March 2020
  • Views: 257