Shiten Vila dhe Apartamente tek San Pietro Resort!

Kontakto per cmimin

Details

San Pietro!!!!
Dizenjuar të jetë luksoz dhe unik, resorti do të ketë 140,000m2 të ndara në 4 lloje të ndryshme vilash, blloqe të vogla apartamentesh si dhe një hotel me 5 yje. Ndërtimet janë jo më shumë se 51.500m2 duke u shtrirë në një zonë të bukur prej 350.000m2, pra duke mbajtur një raport të shkelqyer mes ndërtimeve dhe natyrës, rreth 15%. Një planifikim kaq i kujdesshëm mbron gjelbërimin dhe integron në mënyrë të mrekullueshme ndërtimet me natyrën, duke i bërë ata një.

Kompleksi i tërë ështe i rrethuar nga kamera dhe i kontrolluar nga rojet e sigurisë. Kompleksi ka tre hyrje kryesore, një për hotelin dhe dy për zonat rezidenciale.

Fshati Turistik ka akses direkt ne plazh, 1500m bregdet ekskluziv 190m të gjerë. Më pas zona e ndërtimeve fillon, e cila bashkohet me pishat e larta dhe gjelbërimin marramendës.

Kontakto per me shume detaje 0697320785

Video

  • ID: 3516
  • Published: 16th March 2020
  • Last Update: 17th March 2020
  • Views: 363