Tirana eshte plot e perplot me apartamente te pabanuara. Nje nder keto apartamente eshte dhe apartamenti juaj, nje prone e bllokuar nuk do sillte asnje dobi per ju. Ndoshta deri me sot nuk keni pasur motivin e duhur per ta shitur ose besimin tek agjensite. Jeni lodhur duke kontaktuar me klientet drejtepersedrejti dhe keni hequr dore nga shitja apo dhenja me qira e prones. Ne ju japim garancine e plote per trajtimin e prones suaj duke ju gjetur klientet ideal per shitjen dhe dhenjen me qira te prones. Mos i mbaj leket e bllokuara na beso ne pronen qe ta shesim apo ta japim me qira. Burda group ideuar per tju sherbyer ju!